A A
Potrait Image

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ТОВ "ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В." (надалі – «Ми» або «GSK») зобов’язуємося захищати та поважати Вашу приватність.

Ця політика (а також будь-які інші умови використання та будь-які інші документи, вказані в ній) регулює процес обробки Ваших персональних даних, які ми зібрали або які Ви надали нам. Будь ласка, уважно прочитайте наступну інформацію про наші принципи та практики стосовно Ваших персональних даних та їх обробки.

У відповідності до Закону України "Про захист персональних даних " (надалі – «Закон»), володільцем даних є ТОВ "ГлаксоСмітКлайн Хелскер Юкрейн Т.О.В.", адреса Україна, 02152,  м. Київ, проспект Павла Тичини, 1-В.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ МОЖЕМО ЗБИРАТИ У ВАС

Ми можемо збирати та обробляти наступні дані про Вас:

 - якщо Ви зв’язуєтесь з нами, ми можемо вести записи такої кореспонденції;

 - також ми можемо попросити Вас взяти участь в опитуваннях, які ми здійснюємо у дослідницьких цілях, але Ви не зобов’язані брати участь;

 - подробиці Ваших візитів на наш веб-сайт, включаючи дані про трафік, дані про місцезнаходження, мережеві журнали та інші комунікаційні дані та ресурси, до яких Ви здійснюєте доступ.

Цей веб-сайт не призначений та не розроблений для дітей віком молодше 18 років. Ми не збираємо особисту ідентифікаційну інформацію через наш веб-сайт від осіб з цієї вікової групи без прямої згоди на це їхніх батьків або опікунів.

Ми можемо зібрати інформацію про Ваш комп’ютер, включаючи інформацію про Вашу операційну систему та тип браузера, веб-сайти, які Ви відвідували до та після відвідування нашого веб-сайту, стандартну інформацію з журналу веб-серверу та IP-адресу (див. нижче). Ми збираємо цю інформацію для отримання таких даних як загальна кількість візитів на наш веб-сайт, кількість відвідувачів на кожній сторінці нашого веб-сайту та доменні імена провайдерів інтернет-послуг наших відвідувачів. Ми використовуємо цю інформацію, яка залишається в узагальненій формі, щоб зрозуміти, яким чином наші відвідувачі використовують наш веб-сайт, для того, щоб мати змогу покращити його та послуги, які ми пропонуємо. Також ми можемо обмінюватися цією узагальненою інформацією з іншими компаніями групи GlaxoSmithKline (надалі – «Група GSK») та з іншими третіми сторонами.

IP-АДРЕСИ

Адреса міжмережевого протоколу (IP) – це сукупність цифр, що автоматично присвоюється Вашому комп’ютеру кожного разу, коли Ви авторизуєтесь через Вашого провайдера Інтернет-послуг або через місцеву мережу (LAN) чи регіональну мережу (WAN) Вашої організації. Веб-сервери автоматично ідентифікують Ваш комп’ютер відповідно до IP-адреси, присвоєній йому під час Вашого онлайн-сеансу.

Ми або треті сторони, що виступають від нашого імені, можуть збирати IP-адреси з метою системного адміністрування та аналізу використання нашого веб-сайту. Ми також можемо використовувати IP-адреси для ідентифікації користувачів нашого веб-сайту, коли, на нашу думку, потрібно забезпечити дотримання умов використання веб-сайту, або для захисту наших послуг, сайту та інших користувачів.

ФАЙЛИ COOKIES

Наш веб-сайт використовує файли cookies для того, щоб відрізнити Вас від інших користувачів нашого веб-сайту. Це допомагає забезпечити Вам комфорт під час відвідування нашого веб-сайту, а також дає можливість його покращити. Файли Cookies – це крихітні файли, що складаються з послідовності букв та цифр, присвоєних Вашому комп’ютеру серверами веб-сторінок. Для отримання детальної інформації про файли cookies, які ми використовуємо, та цілі їх використання, див. «Політика сookie».

ДЕ МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Компанія GSK використовує комерційно обґрунтовані засоби для забезпечення належного захисту ідентифікуючої інформації у відповідності до ступеню її закритості. GSK застосовує ряд технологій та процедур безпеки для захисту Вашої персональної ідентифікуючої інформації від несанкціонованого доступу, використання чи розголошення. Наприклад, ми зберігаємо персональну ідентифікуючу інформацію, яку Ви Надаєте GSK, на комп’ютерних серверах з обмеженим доступом, що розташовані у контрольованих приміщеннях.

Дані, які ми збираємо у Вас, можуть передаватися та зберігатися у місці за межами Європейського економічного співтовариства («ЄЕС»). Також вони можуть оброблятися персоналом, який працює за межами ЄЕС, нами, іншою компанією групи GSK або одним з наших постачальників. Такий персонал може надавати підтримку щодо послуг. Надаючи Ваші персональні дані, Ви даєте свою згоду на таку передачу, зберігання та обробку.

На жаль, передача інформації через Інтернет не є повністю безпечною. Хоча ми докладаємо максимально можливих зусиль для захисту Ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати безпеку даних, які Ви передаєте на наш веб-сайт; будь-яка передача відбувається на Ваш власний ризик. І хоча ми не можемо гарантувати, що втрата, неналежне використання або зміна даних не відбудеться, після отримання нами Вашої інформації, ми докладаємо обґрунтованих з комерційної точки зору зусиль для запобігання таким небажаним випадкам.

ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

GSK не здійснюватиме продажу чи оренди персональної ідентифікуючої інформації третім особам. Однак іноді деякі треті особи надають GSK допоміжні послуги у зв’язку з веб-сайтом, тому такі треті особи можуть час від часу мати доступ до Вашої інформації. Ви можете бути впевнені у тому, що всі компанії, які надають такі допоміжні послуги, на вимогу GSK зобов’язані дотримуватися таких самих стандартів захисту даних, що й GSK, причому їм заборонено використовувати інформацію в особистих цілях. Зокрема, GSK не дозволяє постачальникам послуг використовувати Вашу персональну ідентифікуючу інформацію у власних маркетингових цілях.

Ми використовуємо інформацію про Вас наступними способами:

 - для впевненості в тому, що контент нашого веб-сайту представлений найефективнішим чином для Вас та Вашого комп’ютера;

 - для того, щоб Ви могли за бажанням скористатися інтерактивними можливостями нашого веб-сайту, у випадку наявнсті таких мождивостей;

 - для інформування про зміни на нашому веб-сайті.

РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Ми можемо розголошувати Вашу персональну інформацію будь-яким членам групи компаній GSK.

Ми можемо розголошувати Вашу персональну інформацію третім особам:

 - якщо ми продаємо чи купуємо будь-яке торговельне підприємство або активи, у такому випадку ми можемо розголошувати Ваші персональні дані потенційним продавцям чи покупцям підприємства чи активів;

 - якщо нас або основну частину наших активів купує третя сторона, у разі чого персональні дані, якими вона володіє стосовно наших клієнтів, будуть одними з активів, що передаються;

 - якщо ми зобов'язані розголошувати чи повідомляти Ваші персональні дані для того, щоб забезпечити дотримання будь-якого юридичного зобов’язання або для забезпечення примусового виконання або застосування наших умов використання та інших договорів; або для захисту прав, власності чи безпеки групи GSK, наших клієнтів чи інших осіб.

ВАШІ ПРАВА

Ви маєте право:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого Верховної ради України з прав людини або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

Ви можете скористатися Вашим правом в будь-який час, звернувшись до нас за адресою:oax70065@gsk.com.

Наш веб-сайт може час від часу містити посилання на зовнішні веб-сайти та посилання з таких веб-сайтів. Якщо Ви перейдете за посиланням на будь-який такий веб-сайт, будь ласка, зверніть увагу, що ці веб-сайти мають власні політики конфіденційності, а також на те, що ми не несемо відповідальність чи зобов’язання за ці політики. Будь ласка, ознайомтесь з цими політиками перед тим, як надати будь-які персональні дані на цих веб-сайтах.

ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ

Закон надає вам право здійснювати доступ до інформації про Вас. Ваше право на доступ може бути реалізоване у відповідності до Закону.

ЗМІНИ ДО НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Будь-які зміни, які ми можемо внести до нашої політики конфіденційності в майбутньому, будуть розміщені на цій сторінці.

КОНТАКТИ

Ми з радістю розглянемо всі Ваші питання, коментарі та запити стосовно цієї політики конфіденційності. Ви можете направляти їх за адресою:

ТОВ «ГЛАКСОСМІТКЛАЙН ХЕЛСКЕР ЮКРЕЙН Т.О.В.»,  проспект Павла Тичини, 1-В, м. Київ, 02152, Україна.

Тел. +38 044 585 51 85, факс. +38 044 585 51 86.

Або надіслати  листа на електронну адресу: oax70065@gsk.com